Uputstvo za poručivanje sa registracijom

Da biste poručili artikal, neophodno je da se prvo registrujete tako što ćete popuniti formular. Podaci kao što su Vaš telefon i e-mail adresa su nam potrebni da bismo Vas kontaktirali radi potvrde porudžbine. Ako ste vlasnik klub kartice, ukucajte broj koji se nalazi na njoj, kako bi Vam se obračunao popust, odnosno da bi Vam se evidentirala kupovina na kartici. Popust se prilikom kupovine obračunava naknadno, nakon telefonske potvrde porudžbine. Ne morate da popunjavate polje za klub karticu, ukoliko je nemate.

Registraciju radite jednom, a svaki sledeći put kada želite da nešto poručite, dovoljno je samo da se prijavite na osnovu Vašeg korisničkog imena i lozinke. Nakon prijavljivanja, pronađite artikle koje želite i nakon ulaska u njih, kliknite dugme „dodaj u korpu“. Ukoliko želite više od jednog istog proizvoda, neophodno je da naznačite količinu u ponuđenoj padajućoj listi. Nakon toga možete nastaviti sa Vašom kupovinom i drugih željenih artikala. Kada završite sa odabirom idite na link sa simbolom korpe u gornjem desnom uglu. Tu će se naći svi artikli koje želite da poručite. Nakon toga klinete dugme „Poručujem“ ili „Poručujem (druga adresa isporuke)“ ukoliko ne želite da se paket isporuči na adresu koju ste naveli prilikom registracije. Sledeće što treba da uradite je odabir načina plaćanja klikom na „Gotovinski pouzećem“ ili „Uplatnicom“. Naredno polje je rezervisano za dodatnu napomenu, ukoliko je imate. Na poslednjem koraku će Vam se pojaviti kompletan status Vaše porudžbine pre potvrde. Idete na link „Potvrđujem porudžbinu“, nakon čega će Vam stići potvrdni E-mail. Od tog trenutka Vaša porudžbina je u obradi i u najkraćem roku ćete biti kontaktirani telefonskim putem radim potvrde iste pre slanja. Ukoliko ste prilikom poručivanja naveli da biste platili putem uplatnice, podaci za uplatu će Vam biti poslati na E-mail adresu nakon telefonske potvrde. Paket se šalje tek nakon evidentiranja uplate.

Svi artikli koji se nalaze na online shopu su trenutno na stanju za prodaju. Međutim, zbog velikom prometa robe, naročito tokom sezone, postoji mogućnost da određeni artikal koji ste poručili nemamo na lageru. Nastojimo da svi opisi, ilustracije i informacije prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne možemo garantovati potpunu ispravnost. Za sve dodatne informacije pozovite nas.

Uputstvo za poručivanje bez registracije

Ukoliko želite da napravite porudžbinu bez registracije potrebno je da, kao što je objašnjeno u „Uputstvu za poručivanje sa registracijom“, odaberete artikle i odete na link sa simbolom korpe. Nakon toga idete na link „Poručujem bez registracije“ i otvoriće Vam se formular koji treba da popunite. Sledeće što treba da uradite je odabir načina plaćanja klikom na „Gotovinski pouzećem“ ili „Uplatnicom“. Naredno polje je rezervisano za dodatnu napomenu, ukoliko je imate. Na poslednjem koraku će Vam se pojaviti kompletan status Vaše porudžbine pre potvrde. Idete na link „Potvrđujem porudžbinu“, nakon čega će Vam stići potvrdni E-mail. Od tog trenutka Vaša porudžbina je u obradi i u najkraćem roku ćete biti kontaktirani telefonskim putem radim potvrde iste pre slanja. Takođe, ukoliko ste prilikom poručivanja naveli da biste platili putem uplatnice, podaci za uplatu će Vam biti poslati na E-mail adresu nakon telefonske potvrde. Paket se šalje tek nakon evidentiranja uplate.

Isporuka i plaćanje

Isporuka se vrši kurirskom službom "D Express". Primljene porudžbine će biti isporučene u roku od 1 do 3 radna dana ukoliko ste odabrali gotovinsko plaćanje i 2 do 5 radnih dana ukoliko ste odabrali plaćanje putem uplatnice. Isporuke se ne vrše nedeljom. Za porudžbine vrednosti preko 1.000,00 dinara isporuka je besplatna. Za porudžbine vrednosti ispod 1.000,00 dinara troškove isporuke snosi kupac i ona iznosi 250,00 dinara po isporuci. U zavisnosti kako ste naveli prilikom poručivanja, plaćanje može da se izvrši gotovinski kuriru pouzećem ili putem uplatnice.

Uslovi korišćenja

Korišćenje ovog sajta omogućio je Labyrinth d.o.o. Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice www.lavirint.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Korisniku je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja Internet prodavnice. Ovakvo i svako drugo korišćenje koje nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi. Labyrinth d.o.o. zadržava pravo promene uslova korišćenja kao i ostalih podataka na sajtu bez predhodne najave i obaveštenja. Labyrinth d.o.o. nastoji da svi opisi, ilustracije i informacije prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.

Upotreba Internet sajta

Sav materijal na ovom Internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.
Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, Vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom Sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru Labyrinth doo ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime preduzeća Labyrinth d.o.o. se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u preduzeću Labyrinth d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.