Labyrinth d.o.o, Zorana Đinđića 197, 11070 Novi Beograd, tel/fax: 226 11 68, office@lavirint.rs, www.lavirint.rs

B2B online veleprodaja

Uputstvo za naručivanje

Da biste poručili artikal, neophodno je da se prvo prijavite tako što ćete popuniti formular za registraciju. Podaci kao što su Vaš telefon i e-mail adresa su nam potrebni da bismo Vas kontaktirali ukoliko neki proizvod nemamo na stanju ili ako je potrebno da nam objasnite koji konkretno artikal želite ukoliko je proizvod asortimanski. Takođe u formularu za registraciju, ukucajte adresu na koju želite da Vam stignu artikli koje ste poručili. Po popunjavanju formulara, kliknite na dugme “Registruj me” i nama će stići Vaš zahtev za aktivaciju Vašeg naloga. Aktivacija se obavlja istog dana u najkraćem mogućem roku. Ako želite, možete da nas kontaktirate i da nas obavestite da ste poslali zahtev za registraciju.

Registraciju radite jednom, a svaki sledeći put kada želite da nešto poručite, dovoljno je samo da se prijavite na osnovu Vašeg korisničkog imena i lozinke. Nakon prijavljivanja, pronađite artikle koje želite i nakon ulaska u njih, kliknite dugme „dodaj u korpu“. Ukoliko želite više od jednog istog proizvoda, neophodno je da naznačite količinu u ponuđenoj padajućoj listi. Nakon toga možete nastaviti sa Vašom kupovinom i drugih željenih artikala. Kada završite sa odabirom idite na link pored korpe „vaša kupovina“. Tu će se naći svi artikli koje želite da poručite. Nako toga klinete dugme „potvrđujem narudžbinu“ i Vaša kupovina je gotova.

Za sve dodatne informacije pozovite nas.

Isporuka

Vašu robu možete sami preuzeti ili Vam je mi možemo dopremiti ili poslati kurirskom službom "City Express".

Uslovi korišćenja

Korišćenje ovog sajta omogućio je Labyrinth doo. Korisnik prihvata korišćenje Internet prodavnice www.lavirint.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.
Korisniku je strogo zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja Internet prodavnice. Ovakvo i svako drugo korišćenje koje nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima, smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.
Labyrinth doo zadržava pravo promene uslova korišćenja kao i ostalih podataka na sajtu bez predhodne najave i obaveštenja.
Labyrinth doo nastoji da svi opisi, ilustracije i informacije prikazane na sajtu budu precizne i tačne, ali ne može garantovati potpunu ispravnost.

Upotreba Internet sajta

Sav materijal na ovom Internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.
Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, Vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom Sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru Labyrinth doo ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Privatnost podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime preduzeća Labyrinth doo, se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u preduzeću Labyrinth doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Labyrinth d.o.o, Zorana Đinđića 197, 11070 Novi Beograd, tel/fax: 226 11 68, office@lavirint.rs, www.lavirint.rs
PIB: 100213715, Matični broj: 06301797, Tekući račun: 205-155124-25, Komercijalna banka, 160-275630-14, Banka Intesa